MAINOS

Ihanaa Leijonat, ihanaa!

Kolumni

Tanja Kallio

Tiedän, että osa ihmisistä on sitä mieltä, ettei televisiosta saisi edes näyttää jääkiekkoa, sillä sitä tulee aivan liikaa. Mutta minulla on yksi ainoa sanoma heille: “Kärsikää!” Anteeksi. En tarkoita sitä mitenkään vihamielisesti.

Henkilökohtaisesti olen vannoutunut lätkänvahtaaja alias penkkiurheilija jääkiekkokauden aikana. Mikä onkaan sen hienompaa kuin istahtaa sohvalle, ottaa mahdollisesti jotain syötävää ja katsella taidokasta jääkiekkoa. Hurmion hetkiä lisää vielä Antero Mertarannan loistokas selostus, joka saa uppoutumaan lajiin niin, ettei enää tiedä onko kotisohvalla vai hallissa paikan päällä.

Nyt olen vielä jännitystä lisätäkseni tehnyt Suomen peleihin tulosvedon. Näin saan huudella ruudun äärestä lisämaaleja tai toivoa, etteivät enää verkot soisi. Ensimmäisen pelin jälkeen olin erittäin kiitollinen Teemu Selänteen valinnasta Suomen joukkueeseen. Eikös hän ollut se, joka teki 5-1 loppunumerot.

Vappu kuluu jääkiekon parissa ja parasta mannaa olisi se, jos Leijonat nähtäisiin loppuottelussa. Sitä ennen on kuitenkin monta työlästä peliä, joten toivotaan parasta.

Maailmannapa toivottaa kaikille (säästä riippumatta) hyvää, hauskaa ja jääkiekontäyteistä vappua!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top