Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Torstai 18.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Maanmittausmaksut nousevat

Uutiset

Kiinteistötoimitusmaksuja korotetaan 2. toukokuuta. Hintojen nousu johtuu kustannustason noususta. Kiinteistötoimituksista perittävät maksut perustuvat omakustannusarvoon ja toimitusten tuloilla katetaan niiden tekemisestä aiheutuneet kustannukset.

Yleisimmän toimituksen, lohkomisen hinta nousee keskimäärin 7,7 prosenttia. Lohkomisen hinta muodostuu perusmaksusta ja kiinteistönmuodostusmaksusta. Perusmaksu 330 euroa pysyy ennallaan, kiinteistönmuodostusmaksuja on tarkistettu. Lohkomisista yleisin on yhden yli 1 000 neliön ja alle viiden hehtaarin kokoisen alueen lohkominen, jossa maanmittaustoimisto on tehnyt maastotyöt. Sen kiinteistönmuodostusmaksu nousee 7 prosenttia, 460 euroon. Lisäksi hintaan lisätään perusmaksu 330 euroa toimitusta kohden.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: