MAINOS

Maanmittausmaksut nousevat

Uutiset

Samuli Kinnari

Kiinteistötoimitusmaksuja korotetaan 2. toukokuuta. Hintojen nousu johtuu kustannustason noususta. Kiinteistötoimituksista perittävät maksut perustuvat omakustannusarvoon ja toimitusten tuloilla katetaan niiden tekemisestä aiheutuneet kustannukset.

Yleisimmän toimituksen, lohkomisen hinta nousee keskimäärin 7,7 prosenttia. Lohkomisen hinta muodostuu perusmaksusta ja kiinteistönmuodostusmaksusta. Perusmaksu 330 euroa pysyy ennallaan, kiinteistönmuodostusmaksuja on tarkistettu. Lohkomisista yleisin on yhden yli 1 000 neliön ja alle viiden hehtaarin kokoisen alueen lohkominen, jossa maanmittaustoimisto on tehnyt maastotyöt. Sen kiinteistönmuodostusmaksu nousee 7 prosenttia, 460 euroon. Lisäksi hintaan lisätään perusmaksu 330 euroa toimitusta kohden.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top