Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 22.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Ulla Junnila uutena äetsäläisenä Joutsenten reitille

Uutiset

Joutsenten reitti ry:n vuosikokous pidettiin maanantaina Mouhijärven Siilinrannassa. Kokouksen puheenjohtajana toimi Tapio Viilo Mouhijärveltä. Sääntöjen mukaan yhdistyksen hallitus valitaan vain yhdeksi toimikaudeksi kerrallaan, joten jaossa oli puheenjohtajan paikan lisäksi 11 hallituspaikkaa. Puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Kauno Perkiömäki Hämeenkyröstä. Hallituspaikkoihin tuli runsaasti muutoksia.

Kokous päätti lisätä hallituksen jäsenten lukumäärää yhdellä: Mouhijärvi ja Äetsä saivat yhteisen, vuosittain vaihtuvan kuntaedustajansa mukaan hallitukseen. Tehtävään valittiin Ulla Junnila Äetsästä.

Hallituksen varsinaisista jäsenistä vaihtui Huittisten seudun, Hämeenkyrön seudun ja Vampulan edustus. Huittisten seudulta hallitukseen valittiin uutena Anitta Hietaniemi Punkalaitumelta, Hämeenkyrön seudulta Vesa Perälä Hämeenkyröstä ja Vampulasta Jaakko Koivuniemi.

Uusia hallituksen jäsenten henkilökohtaisia varajäseniä valittiin seitsemän. Mouhijärven Katariina Pylsy toimii Ulla Junnilan varaedustajana ja Matti Ahvonen valittiin Äetsän Sirkka-Liisa Pusan varamieheksi.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: