Ulla Junnila uutena äetsäläisenä Joutsenten reitille

Uutiset

Joutsenten reitti ry:n vuosikokous pidettiin maanantaina Mouhijärven Siilinrannassa. Kokouksen puheenjohtajana toimi Tapio Viilo Mouhijärveltä. Sääntöjen mukaan yhdistyksen hallitus valitaan vain yhdeksi toimikaudeksi kerrallaan, joten jaossa oli puheenjohtajan paikan lisäksi 11 hallituspaikkaa. Puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Kauno Perkiömäki Hämeenkyröstä. Hallituspaikkoihin tuli runsaasti muutoksia.

Kokous päätti lisätä hallituksen jäsenten lukumäärää yhdellä: Mouhijärvi ja Äetsä saivat yhteisen, vuosittain vaihtuvan kuntaedustajansa mukaan hallitukseen. Tehtävään valittiin Ulla Junnila Äetsästä.

Hallituksen varsinaisista jäsenistä vaihtui Huittisten seudun, Hämeenkyrön seudun ja Vampulan edustus. Huittisten seudulta hallitukseen valittiin uutena Anitta Hietaniemi Punkalaitumelta, Hämeenkyrön seudulta Vesa Perälä Hämeenkyröstä ja Vampulasta Jaakko Koivuniemi.

Uusia hallituksen jäsenten henkilökohtaisia varajäseniä valittiin seitsemän. Mouhijärven Katariina Pylsy toimii Ulla Junnilan varaedustajana ja Matti Ahvonen valittiin Äetsän Sirkka-Liisa Pusan varamieheksi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top