MAINOS

Marttaliitto: Syreenin kesäkausi käynnistyy

Uutiset

Mika Hyssi

Marttojen perinnetietokeskus Syreenin kesäkausi käynnistyy vappuna. Mikkelin Kenkäverossa sijaitsevan Syreenin perusnäyttely esittelee marttajärjestön historiaa ja suomalaisen kotitalouden sekä kotitalousneuvonnan vaiheita. Samalla näyttely on kunnianosoitus suomalaisen naisen aktiivisuudelle yhteiskunnan rakentamisessa. Näyttely on avoinna arkisin ajalla 1.5.-31.8.

Marttojen perustajan Lucina Hagmanin syntymästä tulee kesäkuussa 150 vuotta. Sen kunniaksi on Syreenin vaihtuvan näyttelyn aiheeksi valittu marttojen varhaiset vaikuttajanaiset. Hagmanin ohella näyttelyssä esiintyvät Alli Nissinen, marttojen Emäntälehden ensimmäinen päätoimittaja ja suomenkielisen Marttaliiton ensimmäinen puheenjohtaja sekä Kymenlaaksossa martta-aatetta eteenpäin vienyt Alma Forstén.

+ Lisätietoja: Marttaliitto

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top