MAINOS

Jätehuolto kerää ongelmajätteet tempauksella

Uutiset

Mika Hyssi

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy järjestää touko-kesäkuun aikana vuotuisen ongelmajätetempauksen. Jätekeräys alkaa Forssan ympäristössä 19. toukokuuta. Vammalalaisten nurkissa pölyttyvät ongelmajätteet kerätään 5. kesäkuuta ja Äetsässä koukataan heti seuraavana päivänä.

Vammala, Äetsä, Kiikoinen ja Yläne osallistuivat keräyskierrokseen ensimmäistä kertaa vuonna 2002. Jätekuskien matkaan tarttui keräyksen aikana yhteensä 400 000 kg ongelmajätteitä, joista pääosa oli öljyjätettä ja käytettyjä akkuja. Sähkö- ja elektroniikkaromua kerättiin yhteensä 70 000 kiloa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top