MAINOS

Onko Darude ihan tavallinen Virtanen?

Viihdeuutiset

Televisiodokumentti Darude – toteutunut unelma kertoo, miten nopea maailmanmenestys vaikuttaa nuoren ihmisen elämään. Ville Virtanen, taiteilijanimeltään Darude, työskentelee tanssimusiikkibisneksessä, johon liitetään usein tähdenlennot, kiillotetut julkisuuskuvat ja kertakäyttöhitit. Dokumentissa annetaan puheenvuoro alan ammattilaisille ja kartoitetaan tanssimusiikkibisneksen taustoja.

Tähän mennessä Daruden ura on kehittynyt hänen omilla ehdoillaan. Onko se mahdollista jatkossa?

Daruden tarina kerrotaan Villen ja hänen lähimpien työtovereidensa ja ystäviensä kautta. Kamera seuraa Ville Virtasen vuosien 2000-2003 elämänrytmiä koti-Suomessa ja suurissa kansainvälisissä tanssimusiikkitapahtumissa, muun muassa Hampurissa ja Australiassa.

Darude – toteutunut unelma > MTV3 > lauantaina 17.5.2003, kello 18.00

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top