MAINOS

Muutto

Kolumni

Ilkka Koskinen

Aion jälleen kerran muuttaa tämän kuun lopussa. Paikkakunnan vaihtoon on syynsä ensi kesän ja syksyn suunnitelmissani. Nykyisessä asunnossani viihdyinkin jo itselleni poikkeuksellisen pitkään, yli vuoden. Muuttaminen on aina inspiroivaa aikaa.

Jotenkin aina ennen muuttoa tulee tarve tutustua ympäristöönsä. Ihan läheltä löytyy linnustoltaan rikas järvi ja vanhaa hienoa puutaloaluetta. Mutta niin löytyy myös Helsingin moottoritien alkupää. Vielä viime aikoinakin olen löytänyt hienoja paikkoja lähiseudulta. Ehkä niitä löytyy vieläkin.

Sitten mieleen tulee paljon asioita, joita haluaisi tehdä vielä asuessaan Tampereella. Paikkoja joissa ei ole käynyt vuosikausiin, mutta jotka kiinnostaisivat. Vaikka tarkoitukseni onkin palata kaupunkiin taas ensi keväänä. Ja pääseehän tänne kesällä käymään.

Uudestakin kesäasuinpaikasta arvelen löytäväni uusia näkökulmia, vaikka siellä aiemmin olen asunutkin parikymmentä vuotta. Muuttaminen on joskus työlästä. Täytyy välttää suunnittelemasta tavaroiden pakkausta ja roudausta jo liiaksi etukäteen, että kotini säilyisi asuttavana vielä jäljellä olevat viikot.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top