MAINOS

Tämän päivän puheenaihe

Kolumni

Tanja Kallio

Kävin töissä, kävelin torilla, luin lehtien lööpit, puhuin itse, näin melkeinpä unta. Mistä oikein puhun? Tietysti jääkiekosta, tuosta iänikuisesta aiheesta, joka varsinkin tänään liikkuu kaikkien suurten lätkäfanien huulilla. Eikä niin suuri fanikaan tarvitse olla kun se jo pikkuisen koskettaa, että Ruotsi vei jatkopaikan suoraan suomalaisten nenän edestä. Ja miksi?!? Pelkän uinahduksen takiako.

Kun peliä oli ensimmäinen erä pelattu olin aika luottavainen tulevaan, mutta kun Ruotsi kavensi 2-5, olin ajatuksissani luovuttanut pelin naapureille. Eikä olisi koskaan uskonut, että ajatuksistani tulisi totta. Siis oliko minun pieni typerä ajatukseni kaiken pahan alku ja juuri. Syytä on tälle suunnattomalle surujuhlalle pakko hakea. Enkä jaksaisi, niin kuin suurin piirtein kaikki muut tekevät, syyttää asiasta Aravirtaa tai pelaajia. Vaikka homna kusi heidän toimestaan, niin ainakin pelaajat tekivät parhaansa. Eihän se joukkueen vika ollut, että maalivahtivalinnat menivät poskelleen ja joukkueen ulkopuolelle jäi sinne todellakin kuuluvia pelaajia.

Tämä kaikki miettiminen ja jossittelu on sitä jälkipeliä, joka on maailmankuulua. Ja tähän minäkin sorrun. Fakta on kuitenkin se, että eilinen peli ei lainkaan sattuisi niin paljoa, jos vastassa olisi ollut muu kuin Ruotsi. Kyllä se kirpaisee 4 kertaa enemmän, kun voiton typerällä tavalla vievät naapurin kuuluisat kruunupaidat.

Yritän pitää itseni koossa, toivon samaa muille kannattajille sekä erityisesti pelaajille, kuuluisille Leijonille. Kyllä tämä tästä ja ensi vuonna sitten sitä kultaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top