MAINOS

Vammalan nuorisovaltuusto haluaa nettikahvilan

Uutiset

Samuli Kinnari

Muutama vuosi sitten perustettu Vammalan nuorisovaltuusto toimii kuluvanakin vuonna aktiivisesti. Oman kokouksensa nuoret valtuutetut pitävät kuukausittain. Lisäksi nuorisovaltuuston edustajat osallistuvat kaupunginvaltuuston ja lautakuntien kokouksiin.

Nuorisovaltuusto on järjestänyt ja järjestää runsaasti erilaisia tapahtumia. Tänä vuonna on luvassa esimerkiksi matka Ruisrockiin, filmi-iltoja ja bänditapahtuma. Lisäksi nuorisovaltuusto tukee kahta tapahtumaa: toukokuista HipHopBrainwashingia ja heinäkuussa järjestettävää Lameriota.

Vammalan ja Huittisten kaksoiskaupunkihanke on virittänyt yhteistyön myös kaupunkien nuorisovaltuustojen välille. Yhteisiä kokoontumisia on jo ollut. Syyskuun lopulla Vammalan ja Huittisten nuorisovaltuustot lähtevät yhdessä talkoo- ja suunnitteluleirille Kustaviin. Syksyn ohjelmaan kuuluu myös Vammalan ja virolaisen Kuressaaren nuorisovaltuustojen tapaaminen.

Paljon puhutun nettikahvilan perustamiseksi on Vammalan nuorisovaltuusto luvannut tehdä määrärahaehdotuksen talousarvioon. Nettikahvilatyöryhmä on kokoontunut kaksi kertaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top