Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Vammalan nuorisovaltuusto haluaa nettikahvilan

Uutiset

Muutama vuosi sitten perustettu Vammalan nuorisovaltuusto toimii kuluvanakin vuonna aktiivisesti. Oman kokouksensa nuoret valtuutetut pitävät kuukausittain. Lisäksi nuorisovaltuuston edustajat osallistuvat kaupunginvaltuuston ja lautakuntien kokouksiin.

Nuorisovaltuusto on järjestänyt ja järjestää runsaasti erilaisia tapahtumia. Tänä vuonna on luvassa esimerkiksi matka Ruisrockiin, filmi-iltoja ja bänditapahtuma. Lisäksi nuorisovaltuusto tukee kahta tapahtumaa: toukokuista HipHopBrainwashingia ja heinäkuussa järjestettävää Lameriota.

Vammalan ja Huittisten kaksoiskaupunkihanke on virittänyt yhteistyön myös kaupunkien nuorisovaltuustojen välille. Yhteisiä kokoontumisia on jo ollut. Syyskuun lopulla Vammalan ja Huittisten nuorisovaltuustot lähtevät yhdessä talkoo- ja suunnitteluleirille Kustaviin. Syksyn ohjelmaan kuuluu myös Vammalan ja virolaisen Kuressaaren nuorisovaltuustojen tapaaminen.

Paljon puhutun nettikahvilan perustamiseksi on Vammalan nuorisovaltuusto luvannut tehdä määrärahaehdotuksen talousarvioon. Nettikahvilatyöryhmä on kokoontunut kaksi kertaa.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: