MAINOS

Paineen alla

Kolumni

Mika Hyssi

Deadlinen tikittäessä takaraivossa on mukava tehdä töitä. Kirjoitusprosessi etenee joutuisasti, kunhan idea on ehtinyt raksuttaa itsensä mureaksi tuolla ylhäällä pääkopassa. Ongelmavyyhti nivoutuu vasta sitten, kun mopo karkaa käsistä.

Sain viikonloppuna valmiiksi kaksi reilun parikymmensivuista raporttia ja yhtä ehdin jo aloitella. Silloin alkoi tökkiä: naapuri metelöi, vaisua jump-jump-jumputusta kuului jonkun stereoista ja mainostenjakajat kolistivat postiluukulla. Pihalla auto jurrasi paikallaan ja helisytti ikkunoita. Pieniä häiriöitä, mutta ylikuumensi käämini.

Paineen alla on mukava kirjoittaa, kunhan ympäristössä on rauhallista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top