MAINOS

Taivaallisen upea kampanja

Kolumni

Samuli Kinnari

Helsingin Sanomien sivuilla on viime aikoina vilahdellut isoja, kiinnostavia mainoksia. Niissä on vaikuttava kuva, josta löytyy risti yllättävästä paikasta. Ristin ovat muodostaneet muun muassa toisensa leikkaavat sähköjohdot, rumpukapulat ja vanhan radion kanavavalitsin osuessaan Helsinki-sanan päälle. Lisäksi mainoksissa on teksti “Isä meidän, joka olet kaupungissa”.

Upeat mainokset ovat Helsingissä viikonloppuna järjestettävien Kirkkopäivien kampanjasta. Aineisto on Kaisaniemen Dynamon käsialaa.

Todella hienoa, että kirkossakin on ymmärretty mainonnan ammattilaisten ja visuaalisuuden voima. Upeaa on myös uusi uskallus sanaleikkeihin. Kirkkopäivien ohjelmasta löytyy kutkuttavasti nimettyjä tilaisuuksia, kuten “Virsi palaa!”, “Sirkus Pyhä” sekä “Virsi ja tähti”. Niihin voisi ihan oikeasti osallistua.

+ www.kirkkopaivat.fi | Kirkkopäivien kotisivut

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top