MAINOS

Luontotyyppien suojelu ja kartoitukset jatkuvat

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan ympäristökeskus kartoittaa tänä kesänä luonnonsuojelulaissa määriteltyjä arvokkaita luontotyyppejä Juupajoella, Kurussa, Orivedellä, Viljakkalassa ja Ylöjärvellä. Lisäksi kesällä tehdään rajauspäätöksiä aiempien vuosien kartoituksissa löytyneille suojeltaville luontotyypeille.

Kartoituksia on Pirkanmaalla tehty vuodesta 1999 alkaen kunnittain. Tähän mennessä Pirkanmaalla on kartoitettu 203 potentiaalista luontotyyppikohdetta. Näistä luonnonsuojelulain kriteerit täyttäviä suojeltavia luontotyyppejä on 86 kappaletta. Rajauspäätöksiä on ehditty tekemään 39 suojeltavasta kohteesta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top