MAINOS

Museovirasto ahkeroi lähiseudulla

Uutiset

Samuli Kinnari

Museovirasto hoitaa tänä vuonna useita kohteita lähiseudulla. Vammalassa työn alla ovat Kaukolan, Liekosaaren, Hiidenvainion, Ristimäen, Vehmaanniemen, Rantavainionmäen, Tuomiston ja Pentin rautakautiset kalmistot sekä Sastamalan vanhan kirkon ympäristö. Huittisissa museovirasto työskentelee Hiukkavainionmäen rautakautisella polttokenttäkalmistoalueella, Käräjämäen rautakautisella muinaisjäännösalueella, Palojoen kivikautisella asuinpaikalla, Räätikäsvuoren rautakautisella linnavuorella ja Vanhakosken myllyn- ja sahanpaikalla, joka on peräisin historialliselta ajalta.

Koko maassa museoviraston muinaisjäännösten hoitoyksikkö tekee tänä vuonna töitä lähes 200 muinaisjäännös- ja maisemakohteessa. Työ toteutetaan pääosin työllisyysvaroin ja työllistämisvaikutus on noin 30 henkilötyövuotta. Pääosa hoitokohteista sijaitsee eteläisessä Suomessa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top