MAINOS

Köyhien kansioiden jatkajat

Kolumni

Mika Hyssi

Kaksi viikkoa sitten Maikkarilla alkanut Lone Gunmen -sarja yritti jatkaa Salaisten kansioiden salaliittoteorioiden siivittämää reittiä. Kansioiden turruttamat amerikkalaiset eivät kolmen nörtin seikkailuista juurikaan innostuneet ja sarja saikin päätöstuomion vain 13 jakson jälkeen. Eipä meno kyllä hääviltä näytä.

Lone Gunmen -nörteillä ei ole karismaa. Puuttuvaa kipinää on piiloteltu huumoripainotteisella toiminnalla, joka ei kanna. Väsy iskee ensimmäisen vartin jälkeen. Sama ongelma oli jo X-fileissä: Herrojen tähdittämät otokset olivat nekin varsin hengettömiä.

Ilmankos ovatkin yksinäisiä tallustelijoita ruudun sisä- ja ulkopuolella.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top