MAINOS

Kunnaksen uusissa Tassula-kirjoissa viitteitä Vammalaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Mauri Kunnakselta ilmestyy kesäkuun puolivälissä Tassulan tarinoita -kirjasarjan ensimmäinen opus. Ennakkotietojen mukaan hassujen tarinoiden Tassula muistuttaa kirjailijan synnyinseutua Vammalaa. Tapahtumien kirjurina on koira, jossa on tekijänsä piirteitä.

Tassulan tarinoiden ensimmäinen kirja on nimeltään Ujo Elvis. Teos on lämminhenkisen huumorin, kommellusten ja inhimillisten eläimellisyyksien täyttämä tarina Tassulan kesämarkkinoista ja arasta postinkantajasta, joka onnistuu voittamaan pelkonsa.

+ www.maurikunnas.net | Mauri Kunnaksen kotisivut

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top