MAINOS

Poljetaanko maanantain jälkeen paikallaan?

Kolumni

Samuli Kinnari

Valtuustot kokoontuvat maanantaina Äetsässä, Vammalassa ja Kiikoisissa. Varsinkin Äetsän ja Vammalan kokouksista saattaa tulla pitkät ja hikiset. Ensi vuoden talousraamin lisäksi Äetsässä käsitellään pitkään vatvottua vuokratalojen kohtaloa kiinteistöselvityksen pohjalta. Vammalassa funtsitaan raamin lisäksi kouluverkon supistamista Muistolan koulun remontista päättämisen yhteydessä.

Mielenkiintoista nähdä, millä mielellä valtuutetut kiperiä kysymyksiä pohtivat. Ja millaisia päätöksiä tehdään. Jonkinmoiset pysyvät ratkaisut kuitenkin pitäisi sekä Äetsän vuokrataloihin että Vammalan kouluverkkoon löytää. Paikallaan polkeminen ei hyödytä ketään – se aiheuttaa vain epävarmuuttaa, lamauttaa kehittämistyön ja vie rahaa.

Toivottavasti maanantaina syntyy hyviä päätöksiä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top