MAINOS

Hitsi!

Kolumni

Tanja Kallio

Päätin penkin alle menneiden tangokarsintojen jälkeen, etten laula enää koskaan. Päätös ei pitänyt, sillä jo seuraavana päivänä lauleskelin autossani niin, että auto pomppi. Ja kesän tullessa vastaan karaoken mahti oli vahvempi kuin mitkään tyhjänpäiväiset päätökseni.

Lievensin tuomiota. Päätin, etten koskaan enää osallistu laulukilpailuihin. Nyt minulla on kädessäni lomake, jolla pystyisi ilmoittautumaan erääseen karaokekilpailuun. Se todellakin polttaa hyppysiäni. Mutta kun päätin. Nyt mietin, olenko todellakin niin heikko etten pysty pitämään päätöksestäni, edes tästä lievennetystä, kiinni. Vai voisiko olla, että musiikilla on elämässäni niin suuri voima, etten pysty antamaan sille vastusta. Mitenhän tässä käy?

Tuossa lomakkeessa lukee viimeisenä palautuspäivänä 30.6. Toisaalta vaikka sen palautan, ei se tarkoita sitä, että pääsisin heti laulamaan, minut pitää sinne valita. Eli en minä vielä kokonaan ole lupaustani rikkonut. Vai olenko?

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top