MAINOS

Juhannuksen menoliikenne vilkastuu iltapäivällä

Uutiset

Samuli Kinnari

Juhannuksen menoliikenne alkaa torstaina. Tiehallinnon Hämeen tiepiirin nettisivuilla ennustetaan, että valtatie 12:lla Tampereella on ruuhkaa kello 13 ja 19 välillä. Pahin suma lienee Särkänniemen kohdalla. Valtatie 3:lla Vaasan suuntaan liikenteen arvioidaan olevan vilkasta kello 15 ja 20 välillä.

Paluuliikenne ajoittuu sunnuntaihin. Se alkaa jo kello 12 ja jatkuu lähelle puoltayötä. Paluuruuhkaa helpottavat jonkin verran juhannuksena lomansa aloittavat autoilijat. Lähiseudulla valtateiden 3 ja 11 liittymä Tampereen Kalkussa on paluuliikenteen pahimpia paikkoja.

Tiehallinnosta muistutetaan, että vilkkaimpia aikoja ja reittejä välttämällä voi nopeuttaa omaa ja muiden matkantekoa.

+ www.tiehallinto.fi/hame/tied2003/juhannus03.htm | Juhannusliikenne Hämeen tiepiirin alueella

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top