MAINOS

Salli: Kymppikuntien strategialuonnos fiksu ja hyvännäköinen

Uutiset

Samuli Kinnari

Kymppikuntien aluestrategiahankkeen kunnanjohtajista ja maakuntaliittojen edustajista koostuva ohjausryhmä ruoti keskiviikkona Vammalassa aluestrategialuonnosta. Ohjausryhmän puheenjohtajana toimiva Vammalan kaupunginjohtaja Paavo Salli luonnehti paperia yleisesti “fiksuksi” ja “hyvännäköiseksi”.

Ohjausryhmän esittämien korjausten jälkeen luonnos jätetään neljän Kymppikuntien ulkopuolisen aluekehittämisen ammattilaisen arvioitavaksi. Lopullinen strategia-asiakirja viimeistellään kommenttien pohjalta elokuun loppuun mennessä. Strategia julkistetaan syyskuun alussa, jolloin myös kunnat saavat sen käsittelyynsä. Työ on painovalmis syys-lokakuun aikana.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top