MAINOS

Muutto on mielenkiintoista

Kolumni

Tanja Kallio

Juhlin tänä vuonna juhannusta hieman erilailla kuin ennen. Koska tiesin, ettei suurempia suunnitelmia ole, päätin tehdä päivästä otollisen muutolle.

Ja niinpä pakkasin lootan jos toisenkin ja siirsin ne paikasta a paikkaan b. Sillä aikaa kun toiset nauttivat keskikesän suuresta juhlasta ja vesisateesta, minä huhuilin korkeiden kattojen ja tyhjien seinien keskellä. Illalla kuitenkin päätin hieman juhlistaa jussia, mutta jo seuraavana päivänä jatkoin muuttopuuhia.

Nyt laatikot ovat puoliksi purettu. Niin ja muutama kaappi on siirtämättä, mutta muutto keskellä keskikesän suurta juhlaa oli kokemus. Suosittelen, ellei muuta tähdellisempää tekemistä keksi juhlapäivinä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top