MAINOS

OM: Ylinopeusrikesakko tulevaisuudessa ajoneuvon haltijalle

Uutiset

Mika Hyssi

Oikeusministeriön työryhmä ehdottaa, että automaattisessa liikennevalvonnassa havaitusta ylinopeusrikkomuksesta annettu rikesakkomääräys voitaisiin lähettää kuljettajan sijasta suoraan ajoneuvon haltijalle. Nykyjärjestelmässä rangaistus voidaan tuomita vain ajoneuvon kuljettajalle.

Työryhmä luovutti niin sanottua ajoneuvon haltijavastuun toteuttamista koskevan mietintönsä oikeusministeri Johannes Koskiselle keskiviikkona. Tarkoituksena on luoda nykyistä yksinkertaisempi ja poliisin voimavaroja säästävä rikesakkomenettely, jota noudatettaisiin automaattisessa liikennevalvonnassa paljastuneiden liikennerikkomusten käsittelyssä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top