MAINOS

Vuoden 2002 ikaalilaisvauvat Sata-Häme Soin kummilapsiksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Viime vuonna 30 vuotta täyttänyt harmonikkajuhla Sata-Häme Soi on kutsunut yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ikaalisten yhdistyksen kanssa kaikki juhlavuonna 2002 syntyneet ikaalilaisvauvat kummilapsikseen. Kummilapsiksi on tähän mennessä ilmoittautunut lähes 40 pienokaista.

Sata-Häme Soin kummilapset kokoontuivat sunnuntaina ensimmäiseen tapaamiseen Omalle Tuvalle Ikaalisiin. Ohjelmassa oli tietenkin muun muassa haitarimusiikkia.

“Ikaalisille ja Sata-Häme Soille on tärkeää, että on lapsia. Kun on lapsia, on toivoa ja uskoa tulevaisuuteen”, toteaa Sata-Häme Soi -juhlien toiminnanjohtaja Minna Kulmala. “Musiikki on harrastuksena mielekäs koko perheelle, sen me Sata-Häme Soi –väki tiedämme omasta kokemuksestamme sekä juhlien ympärillä tapahtuvien asioiden kautta. Haluamme olla kummilastemme perheiden mukana saattamassa lapsia musiikin pariin”, hän jatkaa.

Haitariorkesteri Hattivatit eli HA-HA! esiintyi Omalla Tuvalla Sata-Häme Soi -juhlien ensimmäisessä kummilasten tapaamisessa.

Haitariorkesteri Hattivatit eli HA-HA! esiintyi Omalla Tuvalla Sata-Häme Soi -juhlien ensimmäisessä kummilasten tapaamisessa. Kimmo Mattilan johdolla soittivat Laura Plihtari, Anni Mattila, Petra Plihtari, Emmi Kulmala, Emilia Mattila, Teemu Sillanpää ja Heikki Sillanpää. Kuva: Minna Plihtari.

+ www.satahamesoi.fi | Sata-Häme Soi

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top