MAINOS

Liikenne lisääntyi Hämeessä alkuvuonna

Uutiset

Samuli Kinnari

Hämeessä liikenne lisääntyi tammi-toukokuussa kaikkiaan 1,2 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Henkilö- ja pakettiautojen liikenne lisääntyi 1,4 prosenttia, mutta kuorma- ja linja-autojen liikenteen kasvu pysähtyi ollen viime vuoden luvuissa.

Viimeisen 12 kuukauden aikana pääteiden liikenne lisääntyi Hämeessä 1,9 prosenttia aikaisempaan 12 kuukauden jaksoon verrattuna. Henkilö- ja pakettiautojen liikenne lisääntyi 1,9 prosenttia ja kuorma- ja linja-autojen liikenne 1,1 prosenttia.

Tiedot pääteiden liikenteestä saadaan Tiehallinnon automaattisilta mittausasemilta, joilta kertyy vuorokaudessa koko maassa 2,5-3,5 miljoonaa havaintoa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top