MAINOS

Ihme loppu

Kolumni

Mika Hyssi

X-files on sitten loppu. Vuosia kestänyt totuuden etsiminen kruunattiin erittäin tylsällä päätösjaksolla. Tupakkamies kuoli ja Mulder tietää totuuden. Katsojille suvaittiin kertoa se, että alle kymmenen vuoden kuluttua maa on ökkömönkiäisiä täynnä. Ennen lopputekstejä Mulder ja Scully käpertyivät toisiinsa. Sen pituinen se.

Paukut olivat käsikirjoittajilla hukassa etenkin viimeisellä yhdeksännellä kaudella. Tarinaherkuttelu tukehtui selvästi myös näyttelijöiden väsymisestä työhönsä – aivan kuten Mulderia näytellyt David Duchovny, joka ennen lähtöänsä sarjasta näytteli kuin puupökkelö.

Totuus on edelleen tuolla ulkona ja lisää alienhömppää lienee luvassa jo ensi vuonna, kun toinen X-files-elokuva saa ensi-iltansa. Toivottavasti tarinallakin on jotain sisältöä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top