MAINOS

Lipponen Ikaalisissa: Kuntaliitoksia tarvitaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Eduskunnan puhemies Paavo Lipponen puhui sunnuntaina Sata-Häme Soi -festivaalin päätösjuhlassa Ikaalisissa. Hän muun muassa otti kantaa ajankohtaiseen kuntaliitoskeskusteluun ja totesi toteuttamistavan olevan kuntaliitoksissa oleellista.

“Nykyinen kuntarakenne on auttamattomasti vanhentunut, kun ajatellaan kunnallisiin palveluihin kohdistuvia rakenteellisia haasteita. Kuntien yhteistyö- ja liitoshankkeet etenevät aivan liian hitaasti. Kuntaliitoksista on sanottu, että ne eivät olisi tuottaneet odotettua tehokkuuslisää, mikä saattaa joissakin tapauksissa pitää paikkansa. Toisaalta tehtyjen liitosten myönteiset vaikutukset tulevat näkyviin vasta pitemmällä aikavälillä”, Lipponen sanoi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top