MAINOS

Rakennusperinnön hoitoavustukset jaettu Pirkanmaalla

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan ympäristökeskus on jakanut vuoden 2003 rakennussuojeluavustukset. Avustuksia myönnettiin noin 40 kohteelle yhteensä yli 70 000 euroa. Lisäksi erillismäärärahana myönnettiin 141 000 euroa Finlaysonin vanhan tehtaan niin sanotun kuusivooninkisen julkisivujen kunnostamiseen. Avustusta myönnettiin myös 3 500 euroa Kangasalan kuntakohtaisen kulttuuriympäristöohjelman tekemiseen.

Pirkanmaan ympäristökeskukseen tuli yli 100 avustushakemusta. Avustuksia myöntäessään ympäristökeskus painotti kohteiden valtakunnallista, maakunnallista ja paikallista arvoa, sijaintia merkittävässä kulttuuriympäristössä tai –maisemassa sekä myös korjaamisen kiireellisyyttä rakennusten säilymiseksi. Yksittäiset avustukset olivat keskimäärin 500-2 500 euroa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top