MAINOS

Politiikalla nolo alku

Kolumni

Mika Hyssi

Anneli Jäätteenmäen lyhyeksi jäänyt pääministeriys ja vasta valitun hallituksen kaatuminen oli medialle poliittinen herkkupala ja kansan kauhu. Suomen ensimmäinen naispääministeri sai tuta, ettei totuuden kiertämisellä saavuteta mitään. Annelin hallitus odotetusti erosi, mutta nurkan takana väijyi jo uusi takaisku suomalaiselle politiikalle: nyt revitään otsikoita kansanedustaja Tony Halmeen kotona tapahtuneesta välienselvittelystä.

Politiikka on kokenut kovan kolauksen. Vaikka suomalaisten poliittinen muisti lienee lyhyt, ruoditaan Jäätteenmäen ja Halmeen töppäyksiä kahvipöydissä vielä pitkään. Toista ilkkuvilla asioilla on tapana säännöllisesti nousta pintaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top