MAINOS

Onnistunut viikko, kesäretkeilyä ja avustuksia

Palstoilta poimittua

Samuli Kinnari

Lauttakylä
Tiistaina 8.7.2003

Lauttakylä-lehti kiittelee pääkirjoituksessaan Vampula-viikon järjestelyjä ja heittää ilmoille ajatuksen ystävyyskuntien huomioimisesta jollain pysyvällä elementillä. Teemaviikollahan Vampulassa piipahti vieraita virolaisesta ystävyyskunnasta Käinasta.

“Vampula-viikosta haluttiin Vampulan näköinen ja siinä varmasti onnistuttiin. (–) Kuntien ja kaupunkien katukuvassa ystävyyskunnista voisi olla pysyvästi näkyvä merkki. Ystäväkunnista matkataan näille seuduille muulloinkin kuin järjestettyjen päivien aikaan. Matkalaisen mieltä lämmittäisi huomata oman kotikunnan huomioiminen.”

Punkalaidun.net

Punkalaidun.netin pakinassa Juhani Törmä analysoi kesäretkeilyn olemusta.

“Kesä on mitä parhaimmillaan – ja kesää kannattaa hyödyntää vaikka retkeillen autolla. Hyvä kesäretki autolla ei vaadi suuria suunnitelmia tai ennakkovalmisteluja. Kaunis auringonpaisteinen lauantai- tai sunnuntaiaamu on hyvä lähtöhetki vaikkapa vain viiden-kuuden tunnin autoretkelle. Mukaan voi halutessaan ottaa kahvia termospulloon ja voileipä kylmälaukkuun, ja jos sattuu olemaan retkijakkara varastossa sekin on hyvä lisävaruste, joskaan ei välttämätön.”

Tyrvään Sanomat
Lauantaina 12.7.2003

Vuosittaiset rakennusperinnön hoitoavustukset on jaettu. Tyrvään Sanomat ilmaisee pääkirjoituksessa huolestuneisuutensa jaettavan määrästä.

“Yhdelle kohteelle liikenee rahaa entistä vähemmän, 500-2 500 euroon. Niinpä saadulla avustuksella on lähinnä symbolinen arvo. Näin pienillä summilla ei uusita kattoa tai tehdä perustuksia.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top