MAINOS

Pikauutiset ärsyttää

Kolumni

Mika Hyssi

Maikkarilla ja Nelosella on ärsyttävä tapa näyttää parin minuutin uutislähetyksiä pitkin iltaa. Nelosella uutisvälähdyksiä upotetaan jopa ohjelmien mainostaukojen sisään. Onko uutisminuuttien näyttäminen yleensäkään tarpeellista internetin ja tekstitelevision aikakaudella – kun kaikkia lähetyksiä ei ole edes mainittu ohjelma-aikatauluissa?

Uutishuoneella poiketaan usein varsin ripeästi. Siinä ei ehdi edes kansanedustaja Tony Halmetta sanoa, kun mainokset jo ryöppyävät ruudulle. Halmeen mainitsin, koska yksi Nelosen illan uutistuokiosta sisälsi vain tämän Halme-skandaalin. Maailmalla ja Suomessa ei ilmeisesti tapahtunut mitään muuta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top