MAINOS

Vanha musiikki soi myös Pyhän Olavin kirkossa

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan vanhan musiikin päivät eli Sastamala Gregoriana 2003 pyörähtää käyntiin sunnuntaina 27. heinäkuuta Rautaveden rannalla. Tänä vuonna musiikkia kuullaan Sastamalan kirkon lisäksi myös Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa.

Viikon ohjelmassa on kaikkiaan viisi konserttia sekä vanhan vokaalimusiikin mestarikurssi. Tapahtuman aloittaa Laulu- ja soitinyhtye Plein Jeu johtajanaan Kati Hämäläinen. Englantilainen tähtisopraano Evelyn Tubb kumppaninaan luuttutaiteilija Michael Fields esiintyvät tapahtumassa jo kuudetta kertaa peräkkäin. He myös tuttuun tapaan opettavat mestarikurssilla.

+ www.damot.fi/sastamala | Sastamala Gregoriana 2003

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top