MAINOS

80’s on turistin kummastus

Kolumni

Samuli Kinnari

Televisiokanavien kesätarjonta on aika nukuttava. On uusintaa uusinnan perään, muun muassa ikiaikaista Melroce Placea ja ylinäyteltyjä Salattuja elämiä. Hoh-hoijaa.

Töllökesän ehdoton pohjanoteeraus on Maikkarin maanantai-iltojen Soitinmenot, joka tarjoilee karmeaa kahdeksankymmentäluvun ajankuvaa. Ja vieläpä parhaaseen katseluaikaan! Toivoa sopii, että yksikään ulkomaalainen turisti ei silloin erehdy Maikkaria tuijottamaan. Voisi vielä kuvitella, että täällä näytetään sellaista aina. Turistia varmasti hävettäisi soitinmenolaisten puolesta vielä enemmän kuin tällaista tavallista taatelintallaajaa.

Miksi ihmeessä juuri tähän kesään on keskitetty kaikkein turhanaikaisimpien ja laaduttomimpien sarjojen uusintakierrokset? Kertausten ainoa valopilkku on Ykkösen arki-iltapäivien Gilmoren tytöt. Se tietenkin sattuu tulemaan juuri sellaiseen aikaan, ettei töitä tekevä sitä ehdi koskaan katsoa.

Hyvää kesää!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top