MAINOS

Villi länsi

Kolumni

Mika Hyssi

Hehkuvan kuuma kesäilma saanee myös paikalliset nuoret tepastelijat villille päälle. Lorvimisen lisäksi – tai juuri sen vuoksi – ylimääräistä energiaa sysätään viattomien ihmisten ja etenkin muiden tavaroiden vandalisoimiseen. Toisen omaan ei kuitenkaan saisi koskea.

Pikkujekut ja käytännön pilat vielä menee, mutta hihitellen toisen sanomalehden nakkaaminen pihalle tuulen vietäväksi ei ole enää kivaa. Eikä järin järkevää ole, kun auto ja moottoripyörä ajaa rinta rinnan keskustan raiteilla ja kuskit vielä puhuvat keskenään. Siinä vaarantuu oma ja muiden turvallisuus.

Toivotaan, että mukava kesä on väliaikaisesti pehmittänyt ihmisten päät.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top