MAINOS

Lääkäri määräsi Karita Mattilan laulukieltoon – konsertit Huittisissa peruuntuivat

Uutiset

Samuli Kinnari

Sopraano Karita Mattilan oli tarkoitus konsertoida Huittisissa lauantaina ja maanantaina. Molemmat konsertit kuitenkin peruuntuivat, koska Mattila on sairastunut ja lääkärin määräyksestä laulukiellossa.

Lauantain Kaunista laulua -konsertissa kuultiin Karita Mattilan sijaan baritoni Jaakko Kortekangasta pianisti Tuija Hakkilan säestyksellä. Maanantain konsertissa esiintyy tuore Gardiff-laulukilpailun voittaja, baritoni Tommi Hakkila pianisti Kristian Attilan säestämänä.

Liput lauantain ja maanantain konsertteihin ovat edullisemmat kuin Karita Mattilan konserttiin, minkä vuoksi ennakkoon lippunsa lunastaneille hyvitetään erotus. Luopuessaan konsertista kokonaan lippujen hinnasta saa täyden palautuksen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top