MAINOS

Maksuhäiriöiden määrä edelleen kasvussa

Uutiset

Mika Hyssi

Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteröimät uudet maksuhäiriöt lisääntyivät 12 prosenttia vuoden ensimmäisellä puoliskolla verrattuna vastaavaan aikaan viime vuonna. Yksityishenkilöiden osalta kasvu oli 12,3 prosenttia ja yritysten osalta 10,5 prosenttia. Maksuhäiriöiden määrä on ollut hienoisessa kasvussa vuodesta 1999 lähtien.

Yksityishenkilöiden osalta eniten lisääntyivät ulosotossa todetut varattomuudet, yli 20 prosenttia. ”Vaikka valtiovalta ja rahoittajat ovat kehittäneet uusia ratkaisuja velkaongelmien selvittämiseen, isoin osa erääntyneistä veloista peritään edelleen perinteisin tavoin. Mikäli huomautus tai vapaaehtoiset perintätoimet eivät vielä tuota tulosta, hankitaan oikeuden päätös ja lähetetään se ulosottoon”, toteaa osastopäällikkö Juuso Jokela.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top