Käärmeen käsi

Kolumni

Silloin tällöin elämässä tulee eteen tilanteita, jolloin käärmeen käsi olisi tarpeen. Omat tassut, kun eivät millaiseen tahansa mutkaan taivu.

Ikävöin käärmeen kättä viimeksi eräänä yönä, kun lähdimme mökiltä. Yritin etupenkiltä käsin vetäistä autoni takanaikkunat kiinni, mutta aina tassu jumittui penkin väliin mitä kummallisempaan asentoon. Näytin varmasti hyvin omituiselta känkertäessäni autossa.

Käärmeen kädestä on ollut huutava pula myös muun muassa silloin, kun olen kurkotellut pöytälaatikoston sokkeloihin pudonneita tavaroita, vääntänyt ruuvia hankalassa paikassa tai kopeloinut kaapin pohjalta jotain. Tilanteita on lukemattomia ja ne ovat pieniä arkipäivän juttuja.

Yksi yhdistävä tekijä tilanteilla kuitenkin on. Kun käteni on hankalassa paikassa, kajahtaa takuuvarmasti: “Olisipa käärmeen käsi!”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top