Hilupilttuut ja Pyhän Olavin vihkiäisjuhlallisuudet aiheuttavat poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä

Uutiset

Vammalassa ajellaan viikonloppuna poikkeuksellisten liikennejärjestelyjen mukaan koko viikonloppu. Perjantaina ja lauantaina muutoksia aiheuttavat Vammalan keskustassa järjestettävät Hilupilttuut, sunnuntaina kaupungin pohjoispuolella Tyrvään Pyhän Olavin kirkon vihkiäisjuhlallisuudet.

Hilupilttuiden vuoksi Aittalahdenkatu on ollut suljettuna perjantaista kello 16.00 alkaen välillä Puistokatu-Vapaudenkatu. Kadun sulkemisen johdosta muun muassa Alkossa asioivien pitää hakea pysäköintipaikka muualta.

Tyrvään Pyhän Olavin kirkon vihkiäisten vuoksi Häijääntien nopeusrajoitus on alennettu sunnuntain aikana ja tiellä on pysäköintikielto. Pysäköintialue on Häijääntien, Sipintien ja Kallialan koulutien välisellä peltoalueella. Linja-autoille on varattu oma pysäköintialue.

Poliisi toivoo tiellä liikkujilta malttia ja varautumista tavallista pitempään matka-aikaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat