MAINOS

Patsaspuisto on käyntikortti

Kolumni

Samuli Kinnari

Hiljattain toimintansa aloittanut Pehulan Seudun Kyläyhdistys ry anoo Äetsän kunnanhallitukselta rahaa, jolla on tarkoitus kattaa osa Patsaspuiston kunnostamisen kuluista. Yhdistyksen aloittama hanke on ehdottomasti positiivinen juttu, sillä puisto on päässyt luvattoman kauhtuneeseen kuntoon. Kyläyhdistyksen tavoitteena on hankkeen puitteissa kunnostaa uimapaikka myös lapsia ajatellen, hankkia kalusteita, raivata polku luonnon ehdoilla ja siistiä pusikoita.

Vasta remontin jälkeen Patsaspuistoa oikeastaan voi vasta sanoa puistoksi. Nykyisessä tilassaan erityisesti alueen rannat muistuttavat erehdyttävästi kaatopaikkaa. Kun puisto kunnostetaan puistoksi, palvelee se vasta silloin asukkaiden virkistyskäyttöä ja toimii keskustaajaman käyntikorttina.

Patsaspuistolla ja koko Äetsän voimalaitosmiljööllä on suuri maisemallinen merkitys. Hienoa, että nyt on herätty tositoimiin kauniiden jokirantojen hyödyntämisessä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top