MAINOS

Kertakäyttösaippuaa

Kolumni

Mika Hyssi

Kilpailu katsojista ja mainostajista on johtanut siihen, että ruudun ohjelmisto uudistuu nopeaan tahtiin ja vuosia ruuduissa pyörineille ohjelmille heitetään äkkiä hyvästit. Joskus lopettaminen on välttämätöntä ja jopa kanavan edun mukaista, mutta toisaalta monia katsojia varmasti harmittaa, kun oma suosikkiohjelma leikataan ohjelmistosta pois.

Tuoreimpia Suomessa päättyneitä, mutta kotimaassaan edelleen jatkavia sarjoja ovat Nelosen magiahenkinen saippua Passions, josta esitettiin arki-illoissa ensimmäiset 260 jaksoa. Myös pitkään Nelosella pyörinyt Sairaalaelämää joutui toukokuussa romukoppaan. Nelosen uuden arkisaippuan Päivien viemää ystävien kannattaakin varautua pahimpaan. YLEn kanavilla katkolla on draamasarja Kunnian miehet.

Katsojan rooli on tärkeä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top