Kesälaitumet hiljenevät

Kolumni

Elokuu etenee ja koulut alkavat ensi viikolla. Kesälaitumet hiljenevät, mutta elämä vilkastuu toisaalla arkisisissa ympyröissä. Koulujen alkaminen näkyy muun muassa liikenteessä, jossa autoilijoiden on syytä olla skarppina.

Saapuva syksy herättelee myös harrastustoiminnan kesäunilta. Nyt on oivallinen aika katsastella, minkälaiseen opiston piiriin voisi lähteä ensi lukuvuonna mukaan tai missä kokoontuisi mukava salibandyporukka. Vaihtoehtoja on runsaasti.

Kesää on vielä jäljellä ja kesältä se tuntuu, kunhan säät suosivat. Elokuun lämpimät kuutamoyöt, kullankeltaiset viljapellot sekä puutarhassa ja metsissä kypsyvät sadot odottavat nauttijoita.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top