Rastikuningatar, tyrvääläisten symboli ja täysi-ikä

Palstoilta poimittua

Tyrvään Sanomat
Torstaina 7.8.2003

Sari Sainio kertoo Tällä kerralla -palstalla olleensa rastikuningatar. Rasteja hän tienasi koulussa nimilistaan luokan seinälle. Ruksi piirtyi muun muassa myöhästymisestä.

"Aidasta ja liian monista koulumatkan oikopoluista johtui, että olin luokan rastikuningatar. Ikävintä rasteissa oli se, että jokaisesta kertyi viisi minuuttia seisottavaa perjantaiksi opettajanhuoneen käytävälle. Minulla on vahva mielikuva siitä, että olin siellä joka perjantai."

Alueviesti
Torstaina 7.8.2003

Theofilus kirjoittaa Alueviestin Ajattelemisen aihetta -palstalla Tyrvään Pyhän Olavin kirkosta.

"Tyrvään vanha kirkko on vanhojen tyrvääläisten ja nykyisten vammalalaisten symboli. Kirkon polttaminen iski tyrvääläisyyden sielun ytimeen. Siksi kirkon uudelleen rakentaminen oli niin nopeasti päätetty asia."

Vasara
Lauantaina 1.6.2003

Vammalan lukion verkkojulkaisu Vasarassa Erno Elomaa pohtii täysi-ikäistymistä.

"Odotus on kaikkein parasta aikaa. Täysi-ikäisyys pitää unohtaa mahdollisimman pian, kun sen saavuttaa. Voi käydä myös niin kuin minulle, eli: sen jälkeen kun päihdeostohuumasta ja sen jälkisauhuista selviät, käykin niin että löydät sen sisäisen lapsen, joka on vain nukkunut onnessaan, typerien onnettomuuksien ohi."

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat