Museoaitta turvallisempaan paikkaan?

Uutiset

Perjantaina kokoontuva Huittisten kulttuurilautakunta muun muassa pohtii Untonmäessä sijaitsevan museoaitan siirtämistä. Kaupungin kulttuurilautakunta on hankkinut ja pystyttänyt aitan talkootyönä 1960-1970-lukujen vaihteessa. Nykyisellään rakennus on jäänyt pahasti eritasoliittymätietyön läheisyyteen, eikä aitan luokse pääse laillista tietä. Aitta on hyväkuntoinen ja siinä on tallella aito sisustus.

Lautakunta päättänee esityksen mukaan esittää tekniselle lautakunnalle, että tekninen lautakunta miettisi ja osoittaisi museoaitalle sopivamman paikan, jonne tekninen osasto aitan siirtäisi. Siirtokulut katettaisiin kaupungin kiinteistökuluista.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat