MAINOS

Tamperelaisia yli 200 000

Uutiset

Samuli Kinnari

Tampereen väkiluku ylitti viime viikon tiistaina 200 000 asukkaan rajan. Tampereen maistraatin ilmoituksen mukaan tamperelaisia oli silloin 200 104.

200 000 asukkaan rajan ylittymistä on Tampereella odotettu alkuvuodesta lähtien, mutta vasta syksyn uusien opiskelijoiden muuttoliike kaupunkiin toi tarpeeksi uusia asukkaita. Kaupunginjohtaja toivottaa iloisesti tervetulleiksi uudet tamperelaiset – niin syntyneet vauvat kuin muuttajatkin.

“Tampereen vetovoimaan on syytä olla tyytyväinen. Tampereelle on hyvä tulla ja täällä on hyvä asua. Erityisesti koulutus- ja tutkimuskaupungin roolin kasvattamisessa on onnistuttu; tämä lisää vetovoimaa nuorten keskuudessa ja säteilee myös elinkeinoelämään”, Rantanen toteaa.

Kaupunki aikoo huomioida 200 000 asukkaan rajan ylittymisen Tampereen päivän ohjelmassa syys-lokakuun vaihteessa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top