MAINOS

Siskokset menehtyivät kolarissa Huittisissa

Uutiset

Samuli Kinnari

Valtatie 2:lla Huittisissa sattui tiistaina kello 10.30 aikaan kahden henkilöauton nokkakolari vajaa kilometri Mommolan risteyksestä Porin suuntaan. Vielä tuntemattomasta syystä Porin suunnasta tullut, naishenkilön kuljettama auto ajautui vastaantulevien kaistalle törmäten henkilöautoon, jossa oli kolmen naisen seurue.

Poriin matkalla olleen auton kuljettaja menehtyi välittömästi ja kyydissä ollut sisar Medihelissä matkalla Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. Kolmas naishenkilö kuljetettiin Satakunnan keskussairaalaan. Porin suunnasta tulleen auton kuljettaja loukkaantui lievästi ja hänet kuljetettiin Huittisten terveyskeskukseen.

Porin suunnasta tullutta autoa kuljetti keski-ikäinen, eteläsuomalainen nainen. Menehtyneet sisarukset olivat huittislaisia nuoria naisia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top