MAINOS

Tiedonhaku ja yleinen kiinnostus saavat surffailemaan Huittisten sivuille

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittisten kaupunki teki kotisivuillaan käyttäjäkyselyn heinä- ja elokuun aikana. Vastausten mukaan yleisin syy tulla kaupungin sivuille oli tiedonhaku ja yleinen kiinnostus. Yhteystietojen haku oli myös hyvin yleistä.

Yli 50 % kyselyyn vastanneista löysi Huittisten sivuilta etsimänsä tiedon yhtä hyvin kuin odottikin. Karttoja sivuille toivottiin lisää.

Huittisten sivujen yleisilmeen arvioi kohtuulliseksi 53 %, hyväksi 33 % ja heikoksi 11 % vastanneista. Sivurakennetta piti kohtuullisena 59 %, hyvänä 24 % ja heikkona 13 % kyselyyn osallistuneista. Tietosisällön laajuutta piti kohtuullisena tai hyvänä 84 % ja tietosisällön ajantasaisuutta 81 % vastanneista. Kävijät jättivät myös hyödyllisiä tekstivastauksia.

Käyttäjäkyselyyn vastasi 197 henkilöä. Pääosa vastaajista oli 18-45-vuotiaita, mutta myös oli 65-vuotiaita oli joukossa.

Huittisten kaupungin kotisivuille on kyselyn jälkeen tehty useita muutoksia, joista tärkein on sivujen vasemmassa reunassa oleva uusi valintapalkkiratkaisu. Myös jatkossa kaupunki kehittää kotisivujaan käyttäjien kokemusten perusteella.

+ www.huittinen.fi | Huittisten kaupungin kotisivut

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top