MAINOS

Koska ne aikuistuvat?

Kolumni

Samuli Kinnari

Televisiosyksy tuo tullessaan Neloselle Dawson’s Creekin uudet jaksot. Luvassa on “nuorisodraama aikuistumisen kynnyksellä olevista bostonilaisista ystävistä”, kertoo kanava nettisivuillaan. Ai aikuistumisen kynnyksellä olevista? Siis mitä?

Dawson’s Creekiä on muistikuvieni mukaan suoltanut televisiosta suunnilleen Katariina Suuren ajoista alkaen. Ja vuodesta toiseen Dawson sekä ystävät ovat olleet aikuistumisen kynnyksellä. Hoh-hoijaa.

Uteliaana ihmisenä ryhdyin netistä penkomaan, minkä ikäisiä ihmisiä aikuistumisen kynnyksellä olevien roolihahmojen takana oikein on. Dawsonia esittävä James van der Beek on nettitietojen mukaan syntynyt vuonna 1977. Mittari siis on jo lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä ikävuotta.

Toivottavasti koko Dawson’s Creekin joukko aikuistuu Neloselta 24. elokuuta alkavien kuudennen tuotantokauden jaksojen aikana. Kaikella on aikansa – niin myös hyvillä sarjoilla, joista liian moni on venytetty piloille.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top