Pärjäämistä, oppimista ja Museon Ystävät

Palstoilta poimittua

Alueviesti
Torstaina 21.8.2003

"Aseveliakseli toimii työelämässäkin," kirjoittaa kansanedustaja Arto Satonen Arton Sihdissä.

"Kansainvälisessä kilpailussa pärjäävät parhaiten ne yritykset, joissa työnantaja ja työntekijät tehokkaimmin puhaltavat yhteen hiileen. Kilpailussa pärjääminen hyödyttää molempia ja epäonnistuminen taas vie leivän molemmilta. Aseveliakseli on paras toimintamuoto myös työelämässä."

Punkalaidun.net

Juhani Törmä pakinoi Punkalaidun.netissä tällä kertaa oppimisesta.

"Kuitenkin meissä jokaisessa on aivan pienestä pitäen halu oppimiseen ja uuden tuntemiseen. Koululaiset ovat aloittaneet oman aherruksensa ja lähes jokaisen mielessä ainakin hetkellisesti käy oma koulunkäynnin aloitus. Ja mikä sen parempi aika kuin syksy meille aikuisillekin on aloittaa uuden oppiminen. Ja mahdollisuuksia kyllä riittää. Kansalaisopisto, avoin yliopisto, erilaiset yhdistykset ja kerhot, jokaiselle on jotakin – jos ei ihan omalla paikkakunnalla niin sitten naapuripitäjässä."

Tyrvään Sanomat
Lauantaina 23.8.2003

Tyrvään Sanomat ottaa pääkirjoituksessaan kantaa Museon Ystävien mönkään menneeseen perustamiskokoukseen.

"Ei ollut yllätys, ettei Museon Ystävien perustamiskokouksesta tullut mitään. Väkeä ei puuhastelu kiinnostanut, olihan sen huonosti peiteltynä ajatuksena perimmältään kyseenalaistaa Kotiseutuyhdistyksen toiminta."

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat