MAINOS

Kahden kanavan soppa

Kolumni

Mika Hyssi

Olen närkästyneenä seurannut MTV3- ja SubTV-kanavan välistä ohjelmanvaihtoleikkiä. Leikissä heitellään sarjoja pääkanavalta sisarkanavalle ja päinvastoin. Katsojia pompotetaan oikein urakalla ja varsinkin SubTV:n toistaiseksi olematon näkyvyys osassa Suomea saattaa katsojat eriarvoiseen asemaan.

Maikkarin kestohitti C.S.I:n spin-off C.S.I: Miami nähdään katsojien epäonneksi syksyllä vain SubTV:llä. Samoin uusi kotimaassaan menestynyt poliisisarja Boomtown. Todennäköisesti kyseessä on tällä kertaa SubTV:n markkinointikikka eli sarjat saatetaan hyvinkin nähdä myöhemmässä vaiheessa myös Maikkarilla. Toivottavasti.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top