Hevonen pillastui ja ratsastaja loukkaantui

Uutiset

Tiistaina noin kello 13.15 aikaan Horniontiellä lähellä Majavatuotetta ratsastajan hevonen pillaistui ohittavan auton ajettua vastaan tulleen kuorma-auton takia liian läheltä hevosen eteen. Hevonen kääntyi ympäri ja juoksi täyttä laukkaa kohti Häijääntien risteystä. Risteyksessä hevonen teki lukkojarrutuksen väistääkseen Vammalan suunnasta tullutta henkilöautoa. Äkillisen pysähdyksen seurauksena hevonen kaatui tielle ja selässä ollut hieman yli kolmekymppinen ratsastaja loukkaantui. Hänet kuljetettiin Vammalan aluesairaalan ensiapuun.

Ratsukon Horniontiellä ohittanutta punaisen henkilöauton kuljettajaa pyydetään tapauksen selvittämiseksi ottamaan yhteys Vammalan poliisin puhelinnumeroon (03) 519 0211.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat