Äetsän Päätietä parannetaan

Uutiset

Tiehallinnon Hämeen tiepiiri laatii tiesuunnitelmaa Äetsän Pehulassa kulkevan Päätien parantamiseksi. Suunnitelman lähtökohtana on hankkeesta vuonna 2001 valmistunut paikallistien maisema- ja ideasuunnitelma.

Päätien ajorataa kavennetaan Keikustien ja Pehulantien välisellä osuudella. Nämä risteysalueet rakennetaan korotettuina. Muulle tieosuudelle suunnitellaan pieniä liikenneturvallisuusjärjestelyjä, kuten suojateitä, hidasteita ja saarekkeita. Lisäksi suunnitellaan Päätien ja maantien 249 pohjoisen liittymän suojatie- ja linja-autopysäkkijärjestelyjä.

Tiesuunnitelma valmistuu 31.10.2003. Suunnitelman esittelytilaisuus järjestetään Äetsän kunnanviraston valtuustosalissa maanantaina 1.9.2003, kello 17.00-19.00. Asiasta kiinnostuneet voivat tutustua suunnitelmaluonnoksiin sekä esittää ratkaisuista mielipiteitä ja ideoita.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat