MAINOS

Outokumpu myy Vammalan rikastamon

Uutiset

Samuli Kinnari

Outokumpu on tehnyt australialaisen Dragon Mining NL:n kanssa esisopimuksen, jonka mukaan Outokumpu myy yhtiölle jalometallikaivostoimintaansa kuuluvat assetit eli Oriveden kaivoksen, Vammalan rikaston ja tietyt pääosin Suomessa sijaitsevat malminetsintäkohteet. Kokonaiskauppahinta on noin 11 miljoonaa euroa.

“Tämä kauppa on osa ohjelmaa, jolla vapautamme pääomia kaivosliiketoiminnasta. Olen varma, että nyt myytävällä jalometallikaivostoiminnalla on edessään menestyksellinen tulevaisuus osana Dragon Miningia”, toteaa johtaja Tapani Järvinen Outokummusta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top